IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян най-накрая беше уловена с новото си гадже Одел Бекъм-младши

12 март 2024 17 40

Двамата напуснаха заедно афтърпартито след Оскарите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян и Одел Бекъм-младши най-накрая позволиха да бъдат снимани заедно. Новите влюбени бяха уловени от папараците да напускат заедно партито след Оскарите на Vanity Fair.

Риалити звездата и играчът на американски футбол и по-точно на тима „Балтимор Рейвънс“ бяха снимани на излизане от Центъра за сценични изкуства „Wallis Annenberg“ в Бевърли Хилс, Калифорния, заедно с най-добрата приятелка на Ким и главен бранд директор на нейната марка KKW Brands, Трейси Ромулус, която беше видяна да говори по телефона си.

Кардашян блестеше в прилепнала бяла рокля на Balenciaga, докато Бекъм-младши беше заложил на черна кожена визия от главата до петите за вечерята. За връзката на Ким и играча от НФЛ се заговори миналото лято, малко след като той се раздели с майката на сина си Лорън „Лоло“ Ууд. 

Слуховете за любовта около 43-годишната основателка на Skims и 31-годишния професионален атлет се завъртяха през септември 2023 г., като източник потвърди пред сайта Page Six, че двамата се виждат, но без сериозен ангажимент.

Според други запознати, Бекъм и Ууд, които започнаха романса си през 2019 г. и приветстваха детето си през февруари 2022 г., са се разделили много по-рано през 2023 г. и Ким няма нищо общо с края на връзката им.

Кардашян и Бекъм-младши разпалиха още повече слуховете, че са двойка, когато бяха видени да прекарват време заедно на партито на Джей Зи и Бионсе преди наградите „Грами“ през февруари.

Списание Us Weekly съобщи по това време, че връзката на двойката е станала сериозна, въпреки че Ким има желание винаги да е в светлината на прожекторите, докато Бекъм-младши предпочитал по-дискретен подход към личния си живот.

Източник обясни тогава, че спортистът е „сдържан, докато Ким е свикнала да е в светлината на прожекторите“, добавяйки, че „тя се опитва да го разбере и затова не иска да афишира връзката им“.

Преди това Кардашян беше омъжена за рапъра Кание Уест, с когото споделя четири деца.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари