IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Ким Кардашян, и Бионсе разкри, че страда от псориазис

22 февруари 2024 11 00

Попзвездата даде ново интервю и говори за връзката си със своята коса

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дори Бионсе се оплака, че има лоши дни по отношение на своята коса. „Имам много красиви спомени, свързани с косата ми. Връзката, която имам с косата си, е толкова дълбоко и лично пътуване“, казва суперзвездата пред списание Essence в новото си интервю, публикувано в неделя.

„От прекарването на детството ми във фризьорския салон на майка ми до баща ми, който нанасяше масло върху скалпа ми, за да лекува псориазиса ми – тези моменти бяха свещени за мен“, продължава тя, разкривайки за първи път, че се бори с това автоимунно заболяване.

Псориазисът  се характеризира с това, че кара тялото да свръхпродуцира нови кожни клетки, което води до люспести, сърбящи петна по скалпа, лактите, коленете и на други места по тялото.

Наскоро риалити звездата Ким Кардашян също говори за борбата си с това коварно заболяване, което при нея е наследено от майка ѝ Крис Дженър и с което човек трябва да се справя през целия си живот, тъй като няма лечение за него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESSENCE (@essence)

„Разговорите и дебатите в салоните и бръснарниците създават усещане за общност за хората, които гледат на това като на убежище от ежедневието си“, продължава разказа си 42-годишната изпълнителка на Single Ladies.

За тях това е място да се чувстват красиви, да се отпуснат, да се смеят, да споделят тайни и да предават мъдрост. Това място е толкова важно, че чак е светилище.“, казва още Бионсе, която наскоро създаде своя линия за грижа за косата, която се казва Cécred.

Интервюто на Бионсе за Essence идва няколко седмици след като певицата най-накрая потвърди, че пуска линия с козметични продукти, най-вече за коса. „Взех края на името си, Cé, и го превърнах в началото на свещена дума, за да създам Cécred“, споделя тя.

Бионсе в момента също така е заета да пуска нова музика. 32-кратната носителка на „Грами“ изненадващо пусна две песни, вдъхновени от кънтри музиката по време на „Супербоул“ миналата седмица.

На друго място в интервюто тя разсъждава върху решението си да подстриже дългите си коси в пикси прическа през 2013 г. „Обичам как свързваме определена прическа с моменти от живота си, като този момент с късата ми коса“, казва тя.

Спомням си деня, в който реших просто да отрежа цялата си коса. Нямах определен стил предвид. Това не беше естетически избор, но беше много голяма емоционална трансформация и метаморфоза, през която преминавах.“

Майката на три деца взима въпросното решение почти една година след като ражда първото си дете от съпруга си Джей Зи – дъщерята Блу Айви Картър, която сега е на 12 години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESSENCE (@essence)

До голяма степен моята идентичност като изпълнител е свързана с разпуснатата, дълга коса. Отрязването на косата ми означаваше, че се бунтувах срещу това да бъда тази жена, каквато обществото смята, че трябва да бъда“, обяснява тя.

Току-що бях станала майка и нещо ме накара да искам просто да се откажа от всичко. Сякаш отрязването на косата ми беше физическо представяне на това, че се отървах от очакванията, възложени ми от хората“, добавя още тя.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари