IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата до настоящата – Ким Кардашян и Бианка Ченсори за първи път заедно в чест на Кание Уест

15 март 2024 12 30

Двете дами бяха забелязани на парти по случай новия албум на рапъра

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Ким Кардашян и Бианка Ченсори показват, че не таят лоши чувства една към друга, въпреки факта, че споделят връзка с един и същи мъж. 

Преди няколко дни 43-годишната риалити звезда, която бе омъжена за Кание Уест в продължение на осем години и има от него четири деца, беше забелязана с новата му 29-годишна съпруга в Сан Франциско, където се състоя парти по случай пускането на новия албум на рапъра – Vultures. 

Във видео, споделено в историите в Instagram от диджей Фарис, Кардашян и Ченсори гледат шоуто заедно, но не изглежда, че разговарят помежду си. 8-годишният Сейнт, който Ким споделя с Уест, също е до майка си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Това е първият път, когато Кардашян и Ченсори са забелязани заедно на публично място. Ким беше омъжена за Кание в продължение на 8 години, преди да официализират развода си през 2022 година. Те са родители на 10-годишната Норт, 8-годишния Сейнт, 6-годишната Чикаго и 4-годишния Псалм. 

Що се отнася до връзката между Кание и Бианка, двамата бяха романтично свързани за първи път през декември 2022 година, а на 13 януари следващата година сайтът TMZ съобщи, че двамата са се венчали на частна церемония. По това време обаче не беше ясно дали съюзът им е легитимен. 

Междувременно Кардашян е свързвана с Одел Бекъм-младши, като двамата бяха забелязани да напускат заедно партито на Vanity Fair след наградите „Оскар“ тази неделя. До този момент те не са коментирали отношенията си, за които се говори от септември миналата година. 

Кание Уест пусна официално албума си Vultures 1, който е направен в колаборация с Ty Dolla $ign, на 9 февруари след множество отлагания и промени в премиерната дата. Дъщеря му Норт, която съвсем скоро ще пусне и свой дебютен албум, е включена в песента Talking, която наскоро я направи най-младия изпълнител в класацията на Billboard Hot 100. 

Ким Кардашян най-накрая беше уловена с новото си гадже Одел Бекъм-младши

Ким Кардашян демонстрира „несъществуващата“ си талия по бельо

Ким не пропусна да се похвали с постижението на най-голямото си дете, публикувайки в Instagram класацията на Billboard, в която се вижда песента Talking. 

10-годишното момиче обяви дебютния си албум по време на партито на баща си, като заяви, че работи по него от дълго време. Името Elementary School Dropout е директна препратка към албума на Кание Уест от 2004 година, който се казва The College Dropout. Норт се появи и на корицата на списание i-D за изданието есен/зима 2023, където споделя каква иска да стане като порасне. Въпреки че бъдещето все още е пред нея, тя има няколко потенциални кариери, които си е набелязала. 

„Баскетболистка, рапър... Когато бях на 7 години, исках да стана боксьор. Но сега не искам. Ще бъда артист със сигурност“, каза Уест. Допълва, че на 13 години иска да разхожда кучета, но после ще ѝ трябва нещо по-доходоносно, защото всичко около нея е много скъпо. Затова ще изостави бизнеса с животни и ще се насочи към спорта или изкуството. 

Разбира се, като дете на известни личности, които вече имат развити бизнеси зад гърба си, Норт се надява някой ден да наследи марките SKIMS и Yeezy, които са собственост съответно на Ким и Кание. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари