IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли и Ким Кардашян се подиграха на Кейт Мидълтън

18 март 2024 16 30

Двете дами от Холивуд имат какво да кажат по казуса с манипулираната кралска снимка

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Изглежда, че една снимка не само може да говори вместо хиляда думи, но може да се задържи в полезрението на обществото по-дълго от модните тенденции. 

Кралският гаф на Кейт Мидълтън и семейната ѝ снимка за Деня на майката във Великобритания продължава да бъде тема номер 1 както на Острова, така и извън него. До този момент принцесата на Уелс се извини за използването на фотошоп, след като кадърът бе отхвърлен от няколко водещи новинарски агенции, а в Instagram снимката има предупреждение, че е била обработена и не показва автентичност. Въпреки това тя остава в социалните мрежи, а конспирациите относно благополучието на Кейт продължават, като се появиха слухове, че BBC са получили предупреждение да бъдат нащрек за потенциални извънредни кралски новини.

И докато Великобритания се чуди къде и как е принцесата на Уелс, отвъд океана използват ситуацията по най-добрия начин. Блейк Лайвли и Ким Кардашян решиха да си направят реклама на гърба на Мидълтън, показвайки че всичко може да бъде обърнато в твоя полза, ако знаеш как да го позиционираш. 

Преди няколко дни 36-годишната актриса пусна нова реклама на компанията си Betty Buzz, вдъхновявайки се от кралските неволи. Лайвли, която основа бранда за безалкохолни напитки през 2021 година, използва социалните мрежи, за да обяви четири нови вкуса, които ще бъдат пуснати официално през май.

В публикация в Instagram Лайвли стъпва на раменете на скандала с Кейт, споделяйки снимка, която очевидно е обработена с фотошоп. На нея актрисата седи на плажен стол в близост до басейн, усмихвайки се широко, докато държи нов вкус от Betty Buzz, който е добавен чрез програма в ръката. Въпреки че тази подробност може да бъде пропусната с невъоръжено око, има няколко „грешки“, които са очевидни и за най-големия аматьор във фотографията. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Започвайки с невероятно големия палец на Блейк, както и пръстенът, който се разпростира на няколко пръста. Също така столът сякаш е поставен против всякакви закони на физиката, като изобщо не е сглобен, а частите му просто са поставени една до друга. Но определено най-големият „гаф“ е падащият от небето лимон

„Много се вълнувам да споделя тази снимка, която направих днес, за да обявя новите четири вкуса на Betty Buzz и Betty Booze! Сега вече знаете защо ме нямаше толкова време!“, написа Лайвли под забавната снимка. 

Кейт Мидълтън с първа поява след признанието за манипулиране на семейната снимка

Сладък кадър – Кейт Мидълтън с Джордж, Луи и Шарлот

Разбира се, описанието бе насочено към скандала с Кейт Мидълтън и нейната семейна снимка, на която тя позира с трите си деца. Въпреки че в първия момент феновете се зарадваха да видят някаква публикация от принцесата, която се възстановява у дома от коремна операция от края на януари, в крайна сметка се оказа, че кадърът е обработен и манипулиран. Експерти по фотошоп откриха цели 16 грешки, с които могат да докажат, че снимката не е автентична. 

@thekingsguardschannel Kate Middleton’s photo is PULLED over manipulation fears ? #fyp #foryoupage #katemiddleton #princessofwales #kate #princesscatherine #princesskate #breakingnews ♬ original sound - The King’s Guards Channel

Част от грешките включват косата на Шарлот, която е странно отрязана, пръстите на принц Луи и косата на принцеса Кейт, която сякаш е нарисувана

И докато снимката на Кейт получи множество критики, тази на Блейк се превърна в истински хит. Феновете оцениха креативността и чувството за хумор на актрисата, поздравявайки я за добрия рекламен трик, който спретна. 

Лайвли обаче не беше единствената американска представителка, която се подигра на Кейт Мидълтън. Ким Кардашян също се възползва от ситуацията, за да събере харесвания в социалните мрежи. 

На 16 март Ким публикува няколко свои снимки, включително една, на която седи близо до автомобил. „Тръгвам да намеря Кейт“, написа риалити звездата. 

Кардашян е добре запозната с критиките относно използването на фотошоп, тъй като самата тя на няколко пъти е била обвинявана в манипулиране на снимки. Този път феновете харесаха закачката ѝ, като някои дори посочиха, че тя отново може да е използвала програма за обработка, но с умисъл. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари