IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Майкъл Джексън, Бланкет, започна война с баба си Катрин

22 март 2024 08 40

Най-малкото дете на Краля на попа се обърна към съда

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Синът на Майкъл Джексън – 22-годишният Бланкет, започна война с баба си Катрин. Най-малкото дете на покойния Крал на попа помоли съда да не позволява на 93-годишната майка на Майкъл да харчи средства от имоти в продължаваща съдебна битка.

Миналия месец имението на Джаксън „Невърленд“ обяви частична продажба, тъй като Sony закупи правата върху половината от наследството и материалите на попзвездата за 600 милиона долара.

Наскоро Бланкет, известен още като Биги Джаксън, е подал документи в съда, както съобщи сайта TMZ. Това е последната глава в съдебната битка за имуществото на изпълнителя на Beat It почти 15 години след смъртта му на 25 юни 2009 г.

Последното съдебно дело е в контраст с неотдавнашните общи усилия на Бланкет и Катрин да опазят семейното наследство. В момента конкретния проблем е, че Бланкет иска да блокира баба си да не може да използва средства от имуществото на Майкъл, за да продължи въпросната съдебна битка в Лос Анджелис с разпоредителите на наследството на Джаксън. В случая тя иска да ѝ бъдат възстановени разходите за адвокатски хонорари.

Бланкет и баба му бяха „на една и съща страница“, заявявайки своята съпротива срещу потенциална продажба на имението, според правни документи, прегледани от TMZ, но Бланкет не иска да се ангажира с последващото обжалване на Катрин.

Адвокатите на Бланкет казаха пред съда, че той смята, че обжалването няма да бъде успешно и не иска да обезценява стойността на имението със скъпи съдебни сметки, съобщава изданието.

Принс и

Принс и Катрин Джексън през 2013 г.; Снимка: Getty Images

Юридическият екип на Бланкет поиска от съда да „използва най-добрата си преценка“, за да постанови Катрин да не може да обжалва решението на съда и да похарчи още пари за адвокати. Бланкет се е надявал да запази позицията си по въпроса в тайна, за да запази поверителността на някои аспекти на правния конфликт.

Най-големият син на Майкъл – 27-годишният Принс, каза чрез юридическия си екип, че предпочита да запази позицията си по ситуацията в тайна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@parisjackson)

Дъщерята на Майкъл – 25-годишната Парис, която също преследва кариера в музиката, пък каза чрез своя юридически екип миналия юни, че тя също се стреми да „запази поверителна позицията си по този въпрос“, позовавайки се на „различни вътрешноличностни семейни причини“.

Припомняме, че след смъртта на Майкъл преди 15 години трите деца бяха поверени на грижите на баба им. Бланкет е първият от тримата наследника на Краля на попа, който се противопоставя на Катрин.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари