IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блага вест: Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън са станали родители

27 март 2024 08 40

Актьорът и моделът са приветствали появата на първото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Още един бивш тийн идол стана баща, а именно 37-годишният актьор от „Здрач“ Робърт Патинсън. Британецът и половинката му – 32-годишният модел Суки Уотърхаус потвърдиха, че са станали тричленно семейство, след като излязоха на семейна разходка в Ел Ей тази седмица.

Робърт се прояви като нежен и грижовен татко, бутайки светлорозовата количка с новороденото, докато Суки изглеждаше щастлива и здрава, крачейки до него.

Суки беше видяна за последен път на 24 февруари на тиха разходка с Робърт, като изглеждаше в доста напреднала бременност. Все още двамата не са потвърдили официално пола на първото си дете, но ако съдим по цвета на количката, най-вероятно двамата имат дъщеря.

На една от първите разходки на новия член на семейството им Суки и Робърт, които се сгодиха по Коледа, бяха взели и нейната майка Елизабет, която носеше розов пуловер, като видимо и бабата е на момичешка вълна.

Суки и Робърт започнаха връзката си през 2018 г., но държаха отношенията си далеч от светлината на прожекторите. Суки, която се изявява и като певица, обяви бременността си на фестивала Corona Capital в Мексико Сити през ноември, като показа растящото си коремче на сцената.

В края на миналата година Суки дебютира с поръчков годежен пръстен Toi et Moi на стойност 330 хиляди долара. Бижуто включва 2,5-каратов кръгъл диамант, заедно с 2,5-каратов крушовиден диамант, поставени върху платинена лента.

Въпреки че бяха заедно  около пет години, Суки разкри през октомври 2023 г., че с Робърт едва наскоро са заживели под един покрив. По време на изява в подкаста Driven Minds: A Type 7 тя обсъди преместването си с Патинсън през април на 2023-а и как се чувства „много щастлива“ от факта, че има партньор като него.

„Преместването ни заедно не изглежда чак толкова лудо нещо. Аз съм голяма късметлийка, защото той толкова добре приема бъркотията и хаоса, които създавам. Никога не се оплаква за това. Той някак си мисли, че това е очарователно“, каза Уотърхаус.

За още новини от света на отношенията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари