IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаменитостите се надпреварват да си правят йога селфита

16 юли 2014 08 00

Това е новата мода сред по-гъвкавите звезди

Нина Добрев; Снимка: Instagram

Нина Добрев; Снимка: Instagram

Съпругата на холивудския актьор Алек Болдуин, която е йога инструктор, започна една мода сред знаменитостите, като редовно пуска свои селфита, показвайки как прави различни йога пози и то в ежедневието си.

Това по-скоро е маркетинг тактика от страна на Хилария, за която йогата е и бизнес, но нейната идея се хареса от много модели и актриси, които също практикуват йога всеки ден. Доста от тях започнаха да демонстрират своите гъвкави тела, пускайки различни снимки в социалните мрежи, мотивирайки феновете си също да се отдадат на древната източна практика.

Супермоделите Жизел Бюндхен, Роузи Хънтингтън-Уайтли и Миранда Кер редовно показват горещите си и доста атлетични тела в сложни йога пози. Актрисата Лиа Мишел пък пуска подобни кадри, но винаги на фона на красив пейзаж, така че снимките да приличат на пощенски картички. Същото важи и за Нина Добрев, която практикува йога от години.

Някои йога гурута обаче, твърдят, че звездите по-скоро показват анти йога принципи (например не показват скромност, а обратното) и на всичкото отгоре някои от позите са доста сложни и има опасност някой заблуден фен да се нарани, в опит да направи същото.

Вижте снимки и на други гъвкави знаменитости в галерията ни!

А това пак е Нина Добрев; Снимка: Instagram


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
това поне е позитивна и хубава мода!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар