IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Стейтъм е "най-мъжественият британски актьор"

19 август 2014 08 47

Нищо чудно, че излиза със супермодел

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джейсън Стейтъм беше избран за най-мъжествената знаменитост на Великобритания, побеждавайки в класацията Дейвид Бекъм и Джерард Бътлър.

47-годишният актьор, който излиза със супермодела Роузи Хънтингтън-Уайтли, заема първо място в националното проучване, печелейки за титлата внушителните 24 на сто от всички гласове на анкетираните британци. На второ място в класацията е Рей Уинстоун ("Ной"), а на трето е Том Харди, който има 10 на сто от гласовете.

Бившата футболна звезда Дейвид Бекъм и шотландският актьор Джерард Бътлър са заедно на четвърто място със своите 8 %, а нашумялият напоследък Идрис Елба има 7 % от гласовете и е на пето място. В класацията са взели участие още Дани Дайър от сериала "EastEnders", Били Конъли, Колин Фарел и Люис Хамилтън.

Междувременно, принц Уилям, Саймън Кауъл, Амир Кан, Дейвид Камерън и състезателят по скокове във вода Том Дейли са в дъното на списъка за мъжествени знаменитости. Въпросната класация е направена по идея на списание Men's Fitness и е част от благотворителна кампания за набиране на средства за борба с рака.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

letgo ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )