IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм отиде на премиерата на гаджето си Клоуи Мориц

21 август 2014 12 36

Тийн любовта между двамата изглежда сериозна

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм - Бруклин се появи на премиерата в Лос Анджелис на новия филм на своята приятелка Клоуи Мориц - "Ако остана".

15-годишният тийнейджър и 17-годишната актриса започнаха да излизат заедно едва преди няколко месеца, но очевидно нещата помежду им са сериозни. Двамата бяха засечени за първи път от папараците да карат скейтбордовете си заедно в началото на юни, но от тогава редовно са виждани да се веселят в общи компании.  

Наскоро Клоуи коментира отношенията си със звездния наследник в интервю за модно списание, като каза само, че той е доста по-рискова натура от нея самата, но че това ѝ допада много.

Сладката блондинка и стилният Бруклин за сега предпочитат да не позират заедно на червения килим, но по всичко личи, че слуховете за връзката им са истина. Според приближените до клана Бекъм, една от причините най-големият син на бившия футболист да прекарва лятната си ваканция в Щатите е именно Клоуи, която живее в Ел Ей. 

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари