IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм заведе гаджето на концерт на Ед Шиърън

28 август 2014 11 44

Звездният наследник излиза с холивудската актриса Клоуи Грейс Морец

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Романтичните слухове за тийн двойката Бруклин Бекъм и Клоуи Морец се оказват верни. Синът на Дейвид и Виктория заведе младата холивудска актриса на среща и по-точно на концерта на Ед Шийрън в Лос Анджелис, в сряда вечер.

17-годишната блондинка и 15-годишният Бруклин излизат от около три месеца, но избягват да се появяват заедно, за да не предизвикват интереса на папараците. Вчера обаче, те се решиха, че няма смисъл да се крият повече, след като вече медиите ги разкриха, че са гаджета.   

Първородният син на Бекъмови прекара лятната си ваканция в Щатите именно заради новата си тръпка Клоуи. Тя нашумя напоследък с ролята си в "If I Stay", а е участвала още в лентите "Изобретението на Хюго“ и Шут в г*за!".


15-годишният Бруклин, който вече има прякора "Бъстър" (в превод означава яко, силно момче), за пореден път демонстрира, че е наследил усета си към елегантното облекло от своите знаменити родители.

Клоуи Мориц; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )