IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Камерън Диас иска семейство

18 септември 2014 07 46

Тя обаче заявява, че се радва на живота си без деца

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Гаджето на Камерън Диас - Бенджи Мадън сподели в новия брой на списание Details, че иска да създаде семейство, а в същото време актрисата казва, че се радва на живота си без деца. 35-годишният рок музикант излиза с 41-годишната блондинка от април месец и двамата изглеждат много влюбени.

Той признава, че няма търпение да стане баща в близко бъдеще. В изданието той казва: "Всеки мъж мечтае за семейство, независимо дали го признава или не." Освен това неговия брат-близнак - Джоел Мадън, който е съпруг на Никол Ричи, вече има две деца, с които Бенджи обича да се занимава.

Проблемът е, че холивудската звезда сподели наскоро за Esquire, че изобщо не мисли да става майка и че майчинството не я привлича.

Тя каза: "Да имаш деца е голям ангажимент и то за цели 18 години. Аз харесвам живота си така и не искам да бъда отговорна за друго човешко същество. Така е по-лесно за мен."

Източник, близък до двойката обаче разкри, че двамата вече обсъждат темата "брак". 

Братята Мадън от групата "Good Charlotte" дават интервю за списание Details.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари