IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери е бясна заради изтекли записи

5 декември 2014 12 00

Певицата обвинява продуценти

Марая Кери; Снимка: Splash News

Марая Кери; Снимка: Splash News

Марая Кери била бясна на продуценти, след като изтекоха записи, направени по време на живото ѝ изпълнение по повод запалването на коледната елха в центъра Рокфелер.

Певицата имаше живо участие на празничното събитие, след като не успя да запише своето изпълнение предишния ден.

Твърди се, че музикалната икона обвинява служители на NBC за изтичането на далеч не перфектните записи на гласа ѝ.

„Много е трудно да „изтече“ запис просто така. Марая обвинява продуцентите за изтичането на нейния аудиозапис. Тя вярва, че са го направили, за да я накажат по повод отсъствието ѝ на предвидените за предишния ден записи“, споделя източник пред вестник New York Daily News.

Денят преди живото изпълнение е бил с предвидена уговорка за записи, на които Марая Кери просто пропуснала да отиде.

В допълнение на това, екипът ѝ я чакал в продължение на три часа под дъжда, а хотелът, в който била отседнала се намирал на не повече от 10 минути оттам.

Говорител на певицата настоя, че Марая Кери няма никакви проблеми със служители на NBC и допълни, че е възможно всеки да е направил записите, тъй като тя е използвала безжичен микрофон.

Основният проблем на звездата бил фактът, че на въпросните записи, гласът ѝ определено не звучи по начин, по който би й се искало.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари