IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Патрик Шварценегер рискува наследство заради Майли Сайръс

5 януари 2015 13 30

Синът на Арнолд Шварценегер може да загуби 32 милиона паунда

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Патрик Шварценегер може да загуби 32 милиона паунда заради връзката си с певицата Майли Сайръс.

Синът на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър е поставен пред дилема от своите родители – или да продължава да се среща със скандалната певица, или да наследи милионен фонд, когато навърши 25-годишна възраст.

Причината за това е убеждението на родителите и близките до 21-годишния актьор, че Майли Сайръс има негативно влияние над него.

До момента обаче планът на семейството да разделят своя син със сегашната му приятелка не дава кой знае какъв резултат, даже напротив – Патрик предпочита да остане със своята възлюбена, вместо да получи каквито и да е пари.

По време на празниците, младият Шварценегер заведе Майли на почивка при своите родители, което по последна информация е вбесило семейството.

„Мария (Шрайвър) се надява, че шокиращата тактика да заплашва сина си финансово, ще го уплаши и той ще остави Майли“, сподели близък до Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър приятел.

„Той и майка му имаха голям скандал, в който Патрик ѝ заяви, че тя и Арнолд могат да си заврат парите там, „където слънце не огрява“. Той каза, че предпочита да бъде с Майли, пред това да получи парите.“

Притесненията на родителите на Патрик Шварценегер са подтикнати от мисълта, че скандалната певица ще отклони сина им от правия път и след това ще разбие сърцето му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

к ( преди 9 години )
Много са ми забавни тея жълтите новини и новинарски сайтчета. Винаги ми доставят смях, а представям си какво мислят главните лица, ако случайно прочетат това... Сигурно голям смях пада. Но какво да правиш - едни правят милиони и милиарди, докато други само като мишлета църкат отдолу.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар