IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еди Редмейн – съученикът на принц Уилям, който проби в Холивуд

16 януари 2015 12 10

Британският актьор е номиниран за "Оскар"

Снимка: сп. ЕLLE

Снимка: сп. ЕLLE

Британският актьор Еди Редмейн дава интервю на своята колежка от Щатите Дженифър Лорънс в новия брой на списание Interview (февруари/2015).

Освен с брилянтния си актьорски талант и със своите лунички, Еди стана известен и с това, че е съученик от Итън на самия принц Уилям.

Носителят на наградаЗлатен глобус2015 за ролята си на гениален астрофизик краси този месец корицата освен на въпросното издание, още и на ELLE, Великобритания и на Esquire.

Звездата от филма „Теорията на всичко“ (премиерата на филма за България е 30 януари) говори пред списанието за теглото си, за своята годеница и за любовта си към телевизионните реалити формати.

Фотосесията, в която 33-годишният актьор прилича на бунтар, е дело на Крейг Макдийнr. Еди носи дрехи на марките Rag & Bone, Calvin Klein, Maison Мartine Margiela, Comme des Garsons, Burberry, Alexander McQueen, Armani, Lanvin, American Apparel и др.

Ето и няколко акцента от нещата, които Редмейн споделя с Дженифър Лорънс, малко преди да разбере, че е номиниран за "Оскар":

За това, че обича риалити телевизията: „Когато се прибера вкъщи, се опитвам да се преструвам за известно време, че знам повече за астрономията и физиката, но после включвам някое от любимите ми риалити предавания като „The Real Housewives“.“

За най-големия си страх: „Аз съм една гигантска, гранясала топка от страхливо самосъзнание. Аз изцяло съм задвижен от своите страхове.“

За хранителните си навици: „Годеницата ми наскоро видя някои мои снимки от премиерата на новия ми филм в Ел Ей и ми каза, че изглеждам твърде кльощав. Тогава аз ѝ отвърнах, че ям много суши и пия литри с фрешове, а тя ми отговори, че трябва да мина на гигантски купи със спагети Болонезе и на бургери.“

За да видите снимките на Еди, посетете галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари