IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джонатан Рис Майърс пак се пропи

18 май 2015 10 52

Актьорът пие водка от бутилката из улиците на Лондон

Снимка; dailymail.co.uk

Снимка; dailymail.co.uk

Джонатан Рис Майърс се появи раздърпан и напълно дезориентиран из улиците на Лондон. Ирландският актьор пиеше водка от бутилката и изглеждаше доста зле – с подпухнали лице и рошава коса.

Явно звездата от филмите „Мач пойнт“ и „Ритай като Бекъм“ и хитовите телевизионни сериали „Династията на Тюдорите“ и „Дракула“ се е завърнал към алкохолната си зависимост.

37-годишният Джонатан имаше проблеми с алкохола в периода 2005-2009 г. и на няколко пъти влизаше в клиники, за да лекува своята зависимост. Той дори стигна до опит за самоубийство.

До миналата година ексхубавецът Джонатан, който винаги е бил любимец на модните марки и е рекламирал много брандове, изглеждаше щастлив и влюбен в приятелката си Мара Лейн и дори се говореше, че двамата са пред годеж.

Снимка: dailymail.co.uk

Малко след смъртта на майка му през ноември 2007 г., актьорът даде интервю за известен британски вестник, в което призна, че порокът му е много тежък и минава всякакви граници.

„Бях самотен и започнах да пия, но в един момент се докарах до безнадеждно положение. Като Бамби. Искам да направя нещо полезно с живота си, а пиенето не ми помага“, каза той тогава.

Интересното е, че въпреки проблемите си с алкохола, Рис Майърс непрекъснато получава предложения за роли.

Снимка: Steven Klein

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари