IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андреа май е бременна

23 юни 2015 09 05

Това издаде с думите си Кобрата

Снимка; Love style

Снимка; Love style

Боксьорът Кубрат Пулев предизвика истинска сензация с думите, че годеницата му Теодора Андреева е бременна.

Пулев изрече това, след като двамата се завърнаха от турнето на Андреа в САЩ.

Боксьорът хвърли бомбата с гръмкото: „С Андреа май направихме белята“.

Под беля, разбира се, Кобрата има предвид най-голямото щастие, което феновете и близките им очакват – двамата да станат родители

Кубрат Пулев разкрил пред свои близки приятели, че времето прекарано заедно с Андреа зад океана, където никой не ги познава, ѝ подействало толкова магнетично, че за месец двамата забравили всичко.

„Не знам, но май направихме белята. Скоро ще се разбере, защото тя има час за гинеколог другата седмица. Но ако наистина е станало и тя е бременна, страхотно! Ще си имаме бебето, което отдавна искам. И без това винаги съм знаел, че Андреа ще е майка на децата ми“, това признал Кобрата пред верните си авери, цитиран от „24 часа“.

Самата Андреа не е коментирала нищо по въпроса и засега не дава никакви индикации за евентуалната си бременност. Последното, което тя публикува като снимки и новини от Америка, бе огромното ѝ щастие и забавление в Дисниленд, където се бе дегизирала като същинска Алиса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари