IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър се прави на нудист в Бора Бора

7 юли 2015 08 30

Звездата сподели снимка на задните си части със своите 32 милиона фенове

Снимка; Instagram

Снимка; Instagram

Джъстин Бийбър сподели своя гола снимка от ваканцията си в Бора Бора. Попзвездата показа в Instagram на своите 32 милиона фенове, че екзотичните кътчета по света го провокират да бъде нудист, особено когато плава на лодка.

21-годишният певец показа задните си части на кадър в гръб, а под снимката написа: „Виж!“, уж наслаждавайки се на гледката пред себе си.

Естествено, голият Бийбър предизвика еуфорията на последователите си в социалната мрежа, които умират да се любуват на тялото му. Снимката му дори привлече вниманието на Майли Сайръс, която е споделила изображението в собствения си профил.

В момента Джъстин, духовният му наставник пастор Джоел Хюстън и мениджърът му Джо Термини са в Бора Бора, след като преди това прекараха няколко дни в Австралия. Счита се, че в антуража на Бийбър е включена и неговата нова приятелка – моделът Хейли Болдуин, дъщеря на актьора Стивън Болдуин.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Кристина ( преди 8 години )
е и като се е знимал и други за се снимали гои не само той
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
bieberboy ( преди 8 години )
И какво от това?! Голяма работа като се е снимал гол. И на малкия пръст не можете да му стъпите.Така че стига сте хейтвали не мога да разбера защо го мразите? #belieberforever .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар