IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева са пред брак?

17 август 2015 09 00

Връзката на светската двойка става все по-сериозна

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Преди няколко месеца Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева записаха дуетното си парче “Дай ми време” и покрай общата си работата двамата талантливи артисти се влюбиха един в друг.

Тъй като са популярни лица, те предпочетоха да не коментират връзката си в медиите, но по всичко си личи, че двамата са много щастливи заедно.

Ненчо, който се разведе миналата година, започна да повдига леко завесата на отношенията си с чаровната блондинка, като двамата вече пускат свои общи снимки от летните си участия и почивки във Facebook.

Йоанна, която преди години беше част от “Deep Zone Project”, а сега се развива като солова певица, също споделя кадри със своя любим в социалната мрежа.

Наскоро тя пусна своя нов, летен хит "Наистина любов", като загатна пред журналистите, че Ненчо е мъжът, който я е вдъхновил за тази песен, въпреки че текстът е на Гери Турийска.

На промоцията на новия сингъл на Йоанна, любимият й я изненада с прекрасен букет. Според най-новите слухове в медийното пространство Балабанов и Драгнева вече са сгодени и смятат да се оженят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари