IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайната на щастливия брак на Синди Крауфорд се крие в текилата

3 октомври 2015 07 00

Супермоделът има 17-годишен брак с бизнесмена Ранди Гербер

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Текилата е в основата на щастливия, 17-годишен брак на Синди Крауфорд с ресторантьора Ранди Гербер.

Това призна самият 49-годишен супермодел в интервю. Красавицата смята, че текилата много е помогнала за успешния ѝ съюз с Ранди, но не защото двамата редовно се напиват, а защото текилата се е превърнала в доходоносен бизнес за Гербер, който има своя марка от това питие заедно с най-добрия си приятел Джордж Клуни.

Тя се пошегува пред списание Us Weekly: „Определено мисля, че текилата е тайната на щастливия ми брак. Ние с Ранди се запознахме в текила бар, а после той създаде своя собствена марка с Джордж.“.

Тя добавя: „Ранди е нощна птица и като цяло голям почитател на нощния живот. Той наистина превърна една своя страст в успешен бизнес, създавайки Casamigos.

Междувременно, наскоро Джордж разкри, че с Ранди са създали марката си текила първо за тяхна лична консумация, тъй като почти всяка вечер си пиели заедно с приятели.

Две години по-късно решили да превърнат това в бизнес начинание и да си направят своя собствена дестилерия. Клуни сподели шеговито: „Изпивахме по хиляда бутилки годишно и вече от дестилерията ни заподозряха, че я продаваме. Затова решихме да лицензираме и легитимираме ситуацията.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари