IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона и Гай Ричи на война за сина си

28 декември 2015 09 40

Роко Ричи обърна гръб на майка си и заживя при баща си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Мадона започна съдебна битка с бившия си мъж Гай Ричи заради сина им Роко.

Попзвездата прекара Коледа в Ню Йорк само с три от децата си – Лурдес, Дейвид и Мърси, а 15-годишният ѝ син предпочете да остане в Англия с баща си и неговото ново семейство.

На всичкото отгоре новата съпруга на Гай – Джаки налива масло в огъня като редовно споделя в Instagram снимки, на които Роко е заснет като неделима част от щастливото ѝ семейство с британския режисьор.

Ричи се ожени за Джаки преди шест месеца, след като вече имаше три малки деца от дългокраката манекенка.

Според източниците Роко отказва да се завърне при майка си в Щатите и предпочита да остане да живее на Острова при баща си и новата му жена, с които се чувства по-щастлив.

Звездата обаче смята да проведе истинска битка за попечителство над момчето, тъй като вярва, че баща му нарочно го настройва против нея.

Тя вече е подала документи в съда в Ню Йорк, за да се опита да принуди Роко да се завърне при нея.

Източник, близък до певицата е заявил пред пресата следното: „Момчето не иска да живее с Мадона. Той не се разбира с майка си, което не е изненадващо за едно дете в пубертета.“

Съгласно условията на развода на Ричи и Мадона от 2008 година, синовете им Роко и осиновеният Дейвид Банда трябва да живеят с нея в САЩ.

Мадона със сина си; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари