IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън с димна завеса до гаджето си Игор

19 април 2016 14 30

Актрисата пазарува с него и сестра си Али

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Линдзи Лоън се появи с цигара в ръка до приятеля си – руският бизнесмен Игор Тарабасов. Компания им правеше сестрата на звездата– 22-годишната Али. Тримата бяха забелязани в района на Сохо в Ню Йорк.

29-годишната актриса бе в тесни сини дънки и черни ботуши с цветя, които са на Saint Laurent и струват 625 паунда, пише Daily Mail. Линдзи бе разпиляла небрежно червената си коса и носеше слънчеви очила.

Али бе с черна рокля с дантелени детайли и двете добре се забавляваха, пазарувайки. Игор също бе избрал небрежен тоалет. Появи се с бяла тениска и тъмни дънки, но също закриваше очите си с тъмни очила.

Линдзи стана известна още като дете, след като започна да се снима в киното. По-рано тръгна слух, че двойката се е сгодила и Линдзи е била изненадана с пръстен 5-каратов овален смарагд. Все пак говорител на актрисата поясни, че двамата са влюбени, но все още не се готвят за сватба.

Гаджето на актрисата е син на крупен руски бизнесмен, който от известно време се е преместил да живее в Лондон. Линдзи сподели романтичните си чувства към него през март с обща тяхна снимка в Instagram.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари