IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейзи Ридли: Не харесвам грима, но не мога без него

19 юни 2016 08 00

Актрисата призна за болест, която лекува от много години

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Британската звезда Дейзи Ридли, която се прочу с ролята си в „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ откровено сподели за заболяването си, с което се бори през последните години.

Актрисата разказва, че през последните 15 години се бори с ендометриоза – заболяване, при което тъкан от вътрешната обвивка на матката се установява извън нея.

Ридли се лекувала, но неотдавна самочувствието ѝ спаднало, тъй като звездата страда от лошо състояние на кожата.

Поставена ѝ е диагноза – синдром на поликистозните яйчници, което, според Ридли, е една от причината за нейния дерматологичен проблем.

„Мога да кажа, че от самочувствието ми почти нищо не е останало. Не обичам грима, но сега не мога да изляза от дома си без него. Но всичко има голям прогрес“, написала Ридли.

Тя добавя още, че близките ѝ я поддържат и се опитват да ѝ дадат да разбере, че не трябва да се безпокои за външността си, защото има и по-важни неща от това. Ридли също така се обърна към всички, имащи проблеми със здравето, като ги призова сериозно да му обърнат внимание и да не се боят, ако изглеждат хипохондрици.

„Ходете при специалисти, проверявайте си хормоните. Имаме само едно тяло и гледайте то да бъде в добро състояние. Обръщайте се за помощ, ако е необходимо“, написа в Instagram актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари