IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софкин аут от VIP Brother, Кака Лили дразни всички

20 септември 2016 06 20

Лили Вучкова, Миглена Ангелова и Алек Сандър номинирани за гонене

Софкин бързо се изнесе от шоуто. Снимка: Булфото

Софкин бързо се изнесе от шоуто. Снимка: Булфото

Първите номинации във VIP Brother показаха, че Кака Лили е замръзнала в ефира от 80-те години и фактът, че се има за голяма звезда с привилегии, няма да ѝ донесе нищо хубаво в шоуто.

Един от най-дразнещите персонажи във VIP Brother – Георги Софкин, напусна къщата по собствено желание. Само за седмица той се наби в очите на останалите съквартиранти с мрънкането и постоянното изискване някой да му даде нещо. Ути Бъчваров дори го нарече „малък човек, който е недостоен за малките хора“.

Бившата тв водеща Ирина пък бе категорична, че „колкото е голям, толкова е голяма и душицата му“. Софкин натрупа черни точки и с липсата на лична хигиена.

Самият Георги изтъкна като аргумент за желанието си да напусне влошено здравословно състояние.

Иначе станаха ясни и първите номинирани. Оказа се, че Кака Лили е най-недолюбвана сред останалите съквартиранти, независимо, че се прави на хрисима и добра. Компания ще ѝ прави и Миглена Ангелова, като двете дразнят останалите най-вече с привилегиите, които имат в шоуто.

Третият номиниран е Алек Сандър, който се очертава като кифлата на къщата с претенциите и избухливостта си.

Манекенката Глория пък изуми всички, след като видимо има проблем с разбирателството с останалите участници и най-вече с Жоро Торнев, който на няколко пъти я засегна и намекна за липса на кой знае какъв интелектуален багаж. Тя си взе за успокоение един нож, което леко втрещи останалите, но пък тя почувства някаква сигурност.

В къщата се заформи открита война между Деси Цонева и Жана Бергендорф, като Глория взе страната на журналистката. Самата Жана пък тегли една майна на Деси заради едно разбуждане и търсене на бълха в леглото ѝ, което допълнително наля масло в огъня.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари