IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина: Брад е лош баща със зависимост към алкохола и дрогата

21 септември 2016 08 20

Пит пък смята, че Джоли е „зла като ада“

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Брад Пит е бесен на Анджелина заради нейната молба за развод, в която той е описан като „лош баща, който има проблем с гнева, алкохола и наркотиците“.

Според най-новите слухове холивудският актьор е много притеснен, че жена му ще изложи на риск техните шест деца заради нещата, които говори за него и които достигат до медиите.

Източници, близки до семейството казват пред сайта TMZ, че Пит смята, че Джоли е станала зла като ада и може да отприщи много негативна енергия, която ще порази и техните наследници.

Актрисата подаде документи за развод в понеделник, позовавайки се на непреодолими различия като причина за раздялата ѝ с Пит и поиска физическото попечителство над децата Мадокс (15), Пакс (12), Захара (11), Шайло (10) и близнаците Вивиан и Нокс, които са на осем години.

Според източниците 41-годишната Анджелина е взела решение да се разведе с Брад, защото ѝ било дошло до гуша от свръхконсумацията на Пит на спиртни напитки и пушенето на трева. След употребата на тези вещества Брад ставал напрегнат и гневен и това се отразявало много зле на атмосферата в семейството.

За последно съпрузите бяха уловени заедно преди 10 седмици, когато бяха извели децата си на ресторант за рождения ден на Нокс и Вивиан.

Снимка: splashnews.com

Източник, близък до Пит, каза пред вестник The Sun, че Джоли е била много нещастна в последно време и че двамата постоянно са се карали относно своето бъдеще.

„Тя се опита да заздрави брака им в името на децата, но те са в голяма криза, от която тя не вижда изход. Животът им се движи в напълно различни посоки“, добавя източникът.

Според информатора Анджи искала да се съсредоточи върху хуманитарната си работа към ООН, докато Брад предпочитал да живее като звезда от Холивуд.

Друг източник твърди, че Пит напоследък карал криза на средната възраст.

Любовната история на Пит и Джоли започна в началото на 2005 г., след като те се срещнаха на снимачната площадка на „Мистър и мисис Смит“.

Сред другите версии за развода е и тази, че Пит е изневерил на Джоли с колежката си Марион Котияр на снимачната площадка на новия им филм „Allied“, но според много хора това е 100 процента невярно.

Недоброжелателите смятат, че Анджелина по-скоро проектира собственото си поведение върху другите жени, а именно това, че навремето тя разведе Брад с Дженифър Анистън и смята, че и Марион е способна на това. Котияр пък се оказа невинна жертва в скандала с Бранджелина, като на всичкото отгоре си е щастливо обвързана с френския актьор Гийом Кане, от когото има 5-годишен син Марсел.

Що се отнася до въпроса с дисциплината, източникът заявява: „Брад винаги е бил по-строг с децата. Той иска те да имат повече ред в живота си. Анджелина винаги е имала по-спокойна нагласа и никога не им се кара.“

Двойката сключи брак през 2014 г., като двамата минаха през доста препятствия в живота си заедно, включително двойната мастектомия на Анджи през 2013 г., на която тя се подложи превантивно, за да се предпази от рака, който покоси покойната ѝ майка Марчелин Бертран.

Според други източници Пит напоследък не спира да приема филмови проекти, включително по продължението на „World War Z“, което също дразнило Анджелина, защото ставало причина семейството да се разделя за дълго време.

Това ще бъде третият развод за Джоли, която преди това беше омъжена за актьорите Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън.

Торнтън беше сгоден за актрисата Лора Дърн и именно Джоли стана причина за раздялата му с Лора, като същото тя причини и на връзката на Пит с Анистън, която приключи заради нея през 2005 г.

Вижте снимки на Бранджелина през годините в галерията ни!

Молбата за развод на Анджелина; Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари