IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиано Роналдо стана за смях

21 октомври 2016 09 40

Заради своя странна снимка в Instagram

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кристиано Роналдо стана за смях заради една от последните свои снимки, които самият той сподели в профила си в Instagram.

Феновете на футболната звезда на ФК „Реал Мадрид“ умират от удоволствие да се подиграват на странния кадър в социалната мрежа, на който той позира пред своето Lamborghini Aventadop в доста обичайна за него самия поза, но все пак смешна за хората.

Роналдо се превърна в обект на купища шеговити реакции от страна на различни потребители в Twitter, които са се забавлявали да правят закачливи колажи с въпросната снимка.

На някои от тях той прилича на куклата Кен (мъжката версия на Барби), на други пък е представен като супергероя Батман, на трети прилича на древна статуя и т. н.

В същото време се оказва, че самият Кристиано е увековечил този свой образ и на розови одеяла с марката си CR7, част от приходите от продажбите на които ще отиват за борба с рака на гърдата.

Роналдо и синът му с въпросното одеяло; Снимки: Instagram; Twitter

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари