IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бляскавата Шерцингер се появи за ръка с красавеца Григор

6 декември 2016 12 00

Вижте и другите звезди, които сияеха на модното събитие в Лондон

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Вчера вечерта се проведоха Британските модни награди в Royal Albert Hall, в Лондон. Излишно е да казваме, че най-красивата двойка на вечерта бяха нашата тенис звезда Григор Димитров и поп звездата Никол Шерцингер.

38-годишната брюнетка се появи в зашеметяващ и доста сексапилен тоалет на дизайнера Julien MacDonald, обшит със 115 хиляди кристали Сваровски.

Тя беше ескортирана за ръка от красивия си 25-годишен любим Гришо, който пък се беше пременил в елегантен, тъмносин смокинг.

Наскоро Никол сподели в интервю, че е наистина щастлива с Григор, макар двамата да не прекарват много време заедно, тъй като тя живее основно в британската столица, а той пътува непрекъснато по тенис турнири.

Преди няколко седмици жълтите медии се усъмниха, че Димитров и Шерцингер са се разделили, именно защото тя се появяваше по светски събития все сама, но както се вижда любовта им е напълно актуална към днешна дата.

Вижте в галерията ни снимките на най-красивите звезди, които минаха по червения килим на Британските модни награди.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари