IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Кейт Хъдсън на Хаваите

9 април 2017 08 00

Актрисата събира слънчеви лъчи без мъж до себе си

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Кейт Хъдсън прикова погледите през седмицата на плаж на Хаваите. Тя използва слънчевите лъчи и заедно с децата си се наслади на хубавото време.

Американската актриса демонстрира перфектна форма по бански, макар че в конкретния случай нямаше мъж, който да се наслади на формите ѝ.

Преди две седмици тръгна слухът, че Кейт е забила ново гадже – бившия китарист на рок групата Chief Дани Фуджикава.

Хъдсън, която е майка на 2 деца, е известна с афинитета си към рокаджии. В продължение на 7 години тя беше омъжена за вокала на „Блек Кроулс“ Крис Робинсън, от когото има и 13-годишен син.

След раздялата им тя се хвърли в обятията на вокалиста на Muse Мат Белами, от когото също роди син – 5-годишния сега Бингам. Двамата обаче разтрогнаха годежа си през 2014 година.

През януари пък тя бе „пратена“ в чаршафите на Брад Пит. След като стана ясно, че Бранджелина се развеждат, спекулациите около любовния живот на актьора станаха постоянна величина.

Първо името му беше спрягано с това на французойката Марион Котияр. След това медиите го свързваха с друга негова колежка – Марго Роби, а трета поред бе Кейт Хъдсън. Всичко обаче си остана в сферата на слуховете.

Вижте Кейт в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари