IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рики Мартин – La Vida Loca в Лас Вегас

26 август 2017 12 00

Изпълнителят отново е тук

Снимка: Paper Magazine

Снимка: Paper Magazine

От известно време Рики Мартин не се появява под светлината на прожекторите. Знаменитата кариера като че е останала в миналото, а след хитовете му някак си изпълнителят изчезна.

Сега проектът за Лас Вегас на Paper Magazine връща обратно звездата в целия ѝ блясък, за да ни припомни за него и пищната му кариера.

Още с началото на музикалната си кариера Рики Мартин промени индустрията. Сега той се присъединява към свои идоли като Шер, Бритни Спиърс и Марая Кери, за да стане жител на Лас Вегас.

През 1984 година той прави първата си визита в града и определя емоцията си като „силна“.

Наясно с това, което очаква аудиторията, да види най-доброто изпълнение в света, той репетира два месеца по 14 часа на ден, за да се почувства така, че заслужава мястото си.

Фотосесията за списанието, подобно на тази с Марая Кери и Дженифър Лопес, се придържа към пищната стилистика и представя изпълнителя в златни обшивки, много кожа и цвят.

Всички кадри от фотосесията можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Мая ( преди 6 години )
Рики Мартин си има стабилна кариера и турнета. Просто не е толкова популярен както преди в Европа и Америка. В Youtube негова песен има почти милиард гледания. И не само тя. Така че залязла кариера не е правилно определение. А и никой от Лас Вегас няма да си вложи парите в шоу на изпълнител които никой няма да отиде да гледа. Така че......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар