IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годжи седна в инвалидна количка

8 декември 2017 07 10

Музикантът счупил крака си

Снимка: "Свети Панталеймон"

Снимка: "Свети Панталеймон"

Китаристът в Ку-Ку бенд Георги Милчев – Годжи седна и се придвижва с инвалидна количка, след като счупи крака си. Той е настанен за няколко дни в плевенската болница „Свети Панталеймон“.

От „Шоуто на Слави“ потвърдиха лаконично за инцидента.

„Георги Милчев е със счупен крак и в момента е в болница. Целият ни екип му пожелава бързо възстановяване“, написаха колегите му в официално писмо до медиите.

Въпреки травмата си, Милчев намира сили да позира усмихнат за снимки с медицинските работници, които го посрещнали изключително топло. Не се знае колко време той ще отсъства от екрана.

През годините басистът на няколко пъти се е разминавал на косъм с по-сериозни наранявания, припомня „Монитор“. Още с раждането си той не проплакал, а акушерката го спасила с изкуствено дишане. По време на отпуска в казармата пък изпълнителят решил да посвири на китара в музикантска стая. Инструментът обаче не бил заземен правилно и когато Годжи докоснал струните, бил покосен от токов удар, от който загубил дори съзнание.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари