IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лео ди Каприо: Грета Тунберг е лидерът на нашето време!

4 ноември 2019 09 20

Двамата си направиха среща сред природата

Снимка: Instagram

Младата активистка за действия заради промяната в климата Грета Тунберг има много фенове, сред които са и много от известните личности. Един от тях е и Леонардо ди Каприо, който също е голям защитник на природата.

Той има собствена фондация, която защитава животинския свят от изчезване, опитва се да възстанови баланса в нарушени екосистеми и да помогне за забавянето на глобалното затопляне.

Тунберг и Ди Каприо си направиха среща сред природата, а актьорът сподели снимка в социалните мрежи. „Има няколко случая в човешката история, когато думите ни се усилват в ключови моменти и служат за промяна на мисленето. Грета Тунберг се превърна в лидер на нашето време“, пише той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Той добавя, че ние сме тези, които трябва да се погрижим да осигурим на бъдещите поколения една жизнеспособна планета. Според него, светът днес приема всичко за даденост и световните лидери трябва да се вслушат повече в думите на Грета. 

„Надявам се съобщенията на Грета да послужат като събуждане на влиятелните хора в света, за да разберат, че времето на бездействие е приключило“, завършва Ди Каприо. 

Дали двамата ще работят заедно за подобряването на климата и ще ги видим ли един до друг на конференция за по-зелена планета, предстои да разберем. Но Грета може да има нужда от помощ от своя нов приятел, тъй като ѝ трябва спешен превоз до Мадрид за конференция на ООН.

Укроти ли Камила волния Лео? Актьорът – готов за деца

Шведката има четири седмици да намери превоз до испанската столица, тъй като отказа да лети със самолет заради въглеродния отпечатък, който машината оставя след себе си.

Брат Пит и Марго Роби в закачка с Леонардо ди Каприо

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари