Темата „Кой от кого изкопирал" е често обсъждана в родния шоубизнес, като могат да се дадат десетки примери за наши известни личности, които са взели за пример и подражание световни звезди.

Сега обаче се оказа, че всъщност български изпълнител е наложил първи тоалет на световноизвестен дизайнер. Или поне така ни се иска.

ПР-ите на Анелия гордо съобщиха, че роклята, с която фолк звездата ни се появи преди месеци на церемонията по връчването на наградите на телевизия „Планета", сега облякла и една от най-печелившите световни звезди в момента, дивата Бионсе.

Става въпрос за тоалет от последната колекция на „лошото момче" на френската мода - Жан Пол Готие.

С ексцентричния черно-бял модел, Бионсе позира във фотосесия публикувана на обложката на най-новия й албум „4", който излезе наскоро.

„Разбира се далеч сме от мисълта, че Бионсе е видяла от Анелия, и е тропнала с крак, че и тя иска точно такава рокля. Но не можем да отречем, че е комплимент да бъдеш първият избрал и представил този ексклузивен сценичен тоалет. Това е въпрос не само на находчивост, а и на добър моден вкус", коментират говорителите на звездата.

Как мислите вие, кой (от) кого?

Вижте двете диви с еднаква рокля в галерията.