IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Кътчър и Леа Мишел – новата двойка?

7 декември 2011 07 31

Актьорът сериозно се огледа в колежката си

Снимка: Warner Bros

Снимка: Warner Bros

На Деми Мур определено не й е било много весело вчера. Настоящият й съпруг Аштън Кътчър, с когото е в процес на развод заради изневерите му, се появи на червения килим с колежката си Леа Мишел и определено се забавляваше.

Според очевидци комедийният актьор е бил видимо заслепен от 25-годишната хубавица и не свалял очите си от нея. Двамата не са се отделили по време на престоя сив Китайския театър Грауман на премиерата на филма „Честита Нова Година", в който си партнират.

Мишел имаше връзка с колегата си Тео Стокман, но сега вече е свободна. След края на вечерта Леа веднага написа на феновете си в Туитър: „Беше голямо удоволствие да работя с ТЕБ (Кътчър) . Не знам как да ти благодаря".

Тези дни стана ясно, че и г-жа Мур не желае да стои сама, след като вече й приписаха връзка с козметичния бизнесмен Скот-Винсент Борба. Дали разводът между Аштън и Деми няма да се ускори, след като и двамата вече се ориентират към нови партньори?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари