IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Spice Girls се събират?

22 януари 2012 06 30

Дали ще се събере една от най-успешните дамски формации за всички времена, предстои да разберем

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

С наближаващите Олимпийски игри в Лондон, думата Spice Girls би звучала доста добре, особено на сцената! Според неофициална информация, момичетата са на път да се съберат отново и да напомят на света, какво бе значението на фразата "girl power"

Дори и само заради спортното събитие на годината, бившият екип на Spice Girl е твърдо решен да опита да събере всички дами от формацията. Мел Би и Ема вече са дали писменото си съгласие да участват в начинанието, но Виктория Бекъм все още се колебае. Ако по времето на Spice Girls тя беше едно набиращо популярност шикозно момиче, то днес мисис Бекъм е съпруга, майка, модел и дизайнер... и има толкова много отговорности и задължения. 

Мел Си и Гери Халиуел също все още не са дали официално изявление и потвърждение, но се предполага, че дамите ще откликнат положително на възможността да се завърнат,  макар и за миг, към групата Spice Girls. А и кой знае, днес момичетата са напълно подготвени да покорорят света отново - за втори път. 

Автор на статията:
Миглена Данова

КоментариКоментари