IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дензъл Уошингтън е аутсайдерът на Холивуд

25 януари 2013 13 26

Той няма нито един приятел сред звездите

Дензъл Уошингтън; Снимка: Reuters

Дензъл Уошингтън; Снимка: Reuters

Дензъл Уошингтън се чувства като аутсайдер в Холивуд, защото не разполага с нито един приятел сред филмовите звезди, призна самият той.

Актьорът от "Тренировъчен ден" никога не успявал да създаде трайни отношения със своите колеги докато се снимат заедно.

Той обаче, настоява, че това не го кара да се чувства самотен или изолиран, защото има  силни приятелства с хора, извън филмовата индустрия.

Той казва пред британския вестник "Guardian" следното: "Аз нямам нито един актьор приятел. Моите приятели са стари приятели. Един от тях е бивш музикант, друг е собственик на ресторант, трети е бивш спортист... Може би не успявам да завържа приятелства в Холивуд, защото не ходя по партита, в опити да си намеря работа.'

Дензъл споделя още, че съпругата му също не иска сред приятелския им кръг филмови звезди.

Друг повод затова да се чувства като аутсайдер в Холивуд е, че когато за първи път започнал кариерата си като афро-американец - актьор, Дензъл не е имал предложения от другите филмови звезди да излиза с тях и той е свикнал, че няма смисъл да се опитва да се сприятелява с "бели" актьори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари