IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина дразни Брад с коментари за Колин Фарел

19 февруари 2013 10 50

Актрисата казала на годеника си, че Колин е супер любовник

Брад и Анджи; Снимка: Reuters

Брад и Анджи; Снимка: Reuters

Анджелина Джоли казала на годеника си Брад Пит, че нейният бивш любовник - ирландският актьор Колин Фарел бил супер между чаршафите, пише сайта Showbizspy.com.

"Брад се ядоса много, когато Анджи му призна, че Колин е супер любовник", заяви източник близък на двойката. "Оттогава той консумира обилно количество алкохол, а и напоследък е запуснал доста външния си вид."

Анджелина и Колин изживяха кратка афера, след като се запознаха на снимачната площадка на общия им филм "Александър", през 2004 година.

"Анджи тогава беше много дива и щура, а и Колин беше такъв. Двамата бяха с ненаситен сексуален апетит", продължава източникът.

Брад дочул мнението на годеницата си за Фарел, докато тя разказвала подробности за него на бившия си съпруг - Били Боб Торнтън и то по телефона.

"Това се случи през януари. Брад чул Анджи да обяснява на Били, че Колин е страхотен човек и най-добрият любовник, който някога е имала. След това Брад настоя, тя да му разкажа всичко за връзката си с ирландеца и тя си призна, че се е надявала да има общо бъдеще с него, но Колин не е бил готов за семейство по онова време."

Според източникът Анджи говори тези неща на Брад, за да го накара да ревнува като това бил нейният начин да го контролира и да я желае повече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
Ами че Колин Фарел и вид има на супер любовник, така,че, му вярвам на Брад Пит......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
o gooood ( преди 10 години )
Адски ми е любопитно как дочуха,как чуха и как разбраха .....хахахаха Егати глупостите!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ina ( преди 11 години )