IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър: Децата са моят приоритет

5 февруари 2014 14 18

Актрисата и съпругът ѝ Бен Афлек планират кариерите си около нуждите на своите три деца

Дженифър Гарнър; Снимка: Reuters

Дженифър Гарнър; Снимка: Reuters

Дженифър Гарнър е пример за всеотдайна майка, била тя и холивудска звезда. Всъщност актрисата признава, че децата ѝ са нейния приоритет и тя винаги ще ги поставя пред кариерата. Актрисата и съпругът ѝ Бен Афлек дотолкова са отдадени на семейството, че планират своите графици спрямо нуждите на децата си, дори това да означава да пренебрегнат големи филмови предложения.

„Това е по-скоро като: „Изскочи нещо“. Така че преди да изпаднем в паника и да кажем, че не може да го направим, сядаме заедно и решаваме дали може да се получи. Може би Брад Пит и Анджелина Джоли могат да планират живота си така, но това не работи за нас“, споделя Дженифър Гарнър.

Пред списание Radio Times 41-годишната актриса признава, че компромисът е това, което помага на брака ѝ и че е щастлива да жертва роли в името на Бен, както и обратното. Например, докато съпругът ѝ работил по филма „Арго“, тя си взела почивка, за да бъде с него. „Имах чувството, че трябваше да бъда там с него, което не е решение, което се взима лесно“, споделя още Дженифър.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари