IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Антъни се раздели с младата си и богата приятелка

10 февруари 2014 13 07

Латино певецът и 22-годишната Клое Грийн скъсаха заради „натоварени графици“

Марк и Клое; Снимка: Reuters

Марк и Клое; Снимка: Reuters

Марк Антъни се раздели с поредната жена в живота си. 45-годишният латино певец скъса с последната си приятелка – 22-годишната богата британка Клое Грийн. Новината е потвърдена от списание Us Weekly.

Бившият съпруг на Дженифър Лопес излизаше с наследницата на модната верига Topshop в продължение на една година. „Двамата решиха да си вземат почивка един от друг, тъй като са прекалено заети, за да изградят здрава връзка“, твърди вътрешен източник пред изданието.

Антъни и Грийн се появиха заедно само преди около две седмици (на 26-ти януари), когато присъстваха на наградите „Грами“ в Лос Анджелис. Тогава двамата минаха по червения килим ръка за ръка и изглеждаха влюбени и щастливи.

Антъни е баща на общо пет деца, две от които (близнаците Макс и Ейми) са от брака му с 44-годишната Лопес. Той е бил женен и за бившата „Мис Вселена“ – Даянара Торес, от която има двама сина. Най-голямото му дете – дъщеря му Ариана е на 20 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари