IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона „мрази“ собствената си музика

13 февруари 2014 15 11

Певицата не слуша собствените си песни докато тренира

Мадона; Снимка: Reuters

Мадона; Снимка: Reuters

Макар вече няколко десетилетия Мадона да е сред водещите имена на музикалната сцена, певицата не иска да слуша своята собствена продукция. 55-годишната звезда е уморена от слушането на своите песни, така че тя никога не ги използва като музикален фон по време на тренировките си.

„Не тренирам на моите песни – мразя моята музика! Искам да кажа, че ми е писнало от нея. Всъщност обичам музиката си, но просто по някакъв начин ми е омръзнала. Харесва ми да слушам музиката на други хора, когато тренирам“, признава самата Мадона.

Кралицата на попа е известна със страхотната си форма, но истината е, че певицата невинаги е доволна от тялото си. По време на откриването на своя фитнес салон Hard Candy в Торонто Мадона сподели: „Някои дни съм щастлива с него, а други дни... за съжаление, не съм се родила с тялото на Жизел Бюндхен, така че трябва да работя за него – но всичко е наред“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

pipinana ( преди 10 години )