IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън стои на дистанция от „лоши влияния“

19 февруари 2014 14 10

Актрисата иска да се съсредоточи върху ролята си на продуцент и героиня в трилъра „Inconceivable“

Линдзи Лоън; Снимка: Reuters

Линдзи Лоън; Снимка: Reuters

Линдзи Лоън е от лошите момичета на Холивуд. Някои оправдават безбройните скандали с нейно участие като следствие от успеха, който я застигна още в ранна възраст. Каквато и да е причината за поведението на Линдзи обаче, факт е, че през годините актрисата беше забърквана в редица неприятности.

Изглежда звездата най-сетне е решила да промени живота си и да се отдаде на работа. По тази причина 27-годишната Лоън е прекратила контакт с всички хора, които ѝ влияят зле, за да се съсредоточи върху своя нов филм. Линдзи едновременно ще продуцира и ще участва в психологическия трилър „Inconceivable“.

Пред вестник New York Daily News бащата на актрисата Майкъл споделя: „Тя (Линдзи) има Рандъл Емет, който продуцира „Lone Survivor“ и „Broken City“, и който ѝ помага. Тя премахна лошите приятели от живота си и взе нещата насериозно“.

Наскоро холивудската звезда приключи документалната поредица с Опра Уинфри, с чиято помощ се опита да възстанови кариерата си след серия от проблеми с наркотиците и закона.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари