IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн принуждава Денис Ричардс да се изнесе от дома му

19 март 2014 14 05

Говори се, че актьорът е взел решението, подтикнат от своята годеница Брет Роси

Чарли Шийн; Снимка: Reuters

Чарли Шийн; Снимка: Reuters

Наскоро стана ясно, че Чарли Шийн иска да намали издръжката, която плаща на Денис Ричардс за техните две деца. Явно обаче бившата госпожа Шийн няма да се размине само с това. Актьорът е казал на бившата си съпруга да се изнесе от имението, в което живее, защото за него има купувач, който е готов да се нанесе веднага.

Чарли иска бившият модел, техните две дъщери, както и нейната най-малка дъщеря да освободят неговата къща в Бевърли хилс, Калифорния. Източник заяви пред RadarOnline.com: „Адвокатът на Чарли посъветва Денис, че е време да се изнесе от имението Mulholland Estates“.

Изглежда актьорът не се интересува къде ще се преместят неговата бивша съпруга и двете му деца. Източникът споделя още, че годеницата на 48-годишният Шийн – порно звездата Брет Роси му е „помогнала“ да вземе това решение.

Тя го е убедила да каже на Денис да се изнесе от имота с аргумента, че тя не го заслужава повече, тъй като Чарли не е виждал децата си от няколко месеца.

Звездата от „Управление на гнева“ бе женен за втората си съпруга Денис Ричардс в периода между 2002 и 2006 година. Къщата, която в момента трябва да бъде освободена, актьорът купил за Денис през 2011 година, за да бъдат тя и децата по-близо до него.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Ах, този лош чичо Чарли хахаах
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар