IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян се превърна в Грозната Бети заради тв шоу

20 март 2014 07 01

Дамата минава под прикритие, за да тества лоялността на феновете си

Ким Кардашян, Снимка: Reuters

Ким Кардашян, Снимка: Reuters

Ким Кардашян реши да тества лоялността на своите фенове, като участва в ново телевизионно шоу „Знаменитости под прикритие“. Дамата се остави във вещите ръце на гримьорката Уенди Уилямс, която я превърна в близначка на главната героиня от сериала „Грозната Бети“.

В новото си амплоа риалити звездата се представи на три свои почитателки като асистентката Синтия, която уж кандидатства за работа при Ким. И за да се изпита любовта на фенките към брюнетката, те (заедно със преправената Ким) трябваше да изпълнят някои задачки.

Цялата суматоха бе заснета от скрити камери, като едно от изпитанията включваше подставено лице, представящо се за репортер, което предложи на момичетата до 5000 долара, за да подкрепят измислена от него история. Всички дами обаче отказаха.

По-късно в друг тест им бяха предложени подаръци, които обаче по начало трябвало да отидат за Кардашян и участничките отново показаха лоялността си и не ги приеха.

В даден момент обаче риалити звездата реши да се разкрие, тъй като се появи сестра ѝ Кортни и нейното гадже Скот. Кортни започна да я нарича Синтия и не разпозна, че това всъщност е собствената ѝ сестра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )