IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл излиза с Майкъл Фасбендер

7 април 2014 12 12

Още не е ясно дали отношенията между модела и актьора ще станат сериозни

Наоми Кембъл; Снимка: Shape

Наоми Кембъл; Снимка: Shape

Нова звездна двойка е на път да се роди. Наоми Кембъл и Майкъл Фасбендер отскоро се срещат. Миналата седмица моделът и номинираният за „Оскар“ актьор от „12 години робство“ били забелязани да вечерят в ресторант в Лондон.

Твърди се, че черната перла и холивудската звезда се радвали на взаимната си компания, както и че не се посвенили да покажат романтиката помежду си. Източник заяви пред вестник Sun: „Те бяха в оградено пространство, на разстояние от посетителите на ресторанта, за да могат да останат колкото може повече насаме“.

Според същия източник Наоми и Майкъл дори си разменили целувки и свободно показвали привързаност един към друг. Твърди се, че моделът била „поразена“ от новия си любим и преди срещата била наистина развълнувана.

Въпреки това приятел на черната перла се изказа предпазливо относно отношенията ѝ с актьора, тъй като още не е ясно дали те ще се превърнат в нещо по-сериозно. „Около Наоми винаги има богати и известни мъже, които я ухажват, така че ние не знаем дали това с Майкъл ще се развие в нещо сериозно“, споделя приближеният до модела.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Tоя убавец май досега с бяла не е излизал :D Ама ще са готини двамата
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )