IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз излиза с Лаура Препън от месеци?

17 април 2014 07 05

Двамата се опитали да запазят връзката си в тайна

Том Круз; Снимка: Reuters

Том Круз; Снимка: Reuters

След раздялата си с Кейти Холмс, Том Круз не пожела да ѝ намери заместничка. Или поне така актьорът иска да изглежда пред света. Твърди се, че холивудската звезда има тайна връзка с колежката си и също привърженик на сциентологията – Лаура Препън.

Двамата били забелязани на среща още миналата година в Лос Анджелис, но явно дълго време пазели отношенията си в тайна. Едва сега двойката е разкрита и всъщност се оказва, че актьорите имат връзка от месеци.

В момента Лаура участва в сериала „Orange Is the New Black“ и именно нейни колеги споделят, че тя наистина се среща с Том Круз. Източник заяви пред New York Post, че новината обикаля снимачната площадка на продукцията.

Том и Лаура се познават от години, но отношенията им започнали, когато актьорът от „Мисия невъзможна“ забелязал актрисата в новия сериал с нейно участие. Говори се още, че двойката ходила на вечеря в дома на Джон Траволта и Кели Престън.

Лаура е жената до Том Круз, макар и в тайна; Снимка: Reuters

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Дени ( преди 10 години )
Защо ли ходи в къщата на Траволта?Защото и двамата са луди сциентолози...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Бягай далече, Лаура! Този е луд! хахаха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар