IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

SOLAR SUMMER 2014 нагорещява лятото с куп звезди от електронната сцена

22 май 2014 14 19

Едни от най-големите имена като Armin Van Buuren, Nicole Moudaber и Paco Osuna ще се присъединяват към музикалния фестивал

Fedde le Grand; Снимка: SOLAR SUMMER

Fedde le Grand; Снимка: SOLAR SUMMER

Почитателите на електронната музика ще преживеят едно наистина незабравимо лято. 15 гост диджея, едни от най-известните имена в света, ще станат част от емблематичния музикален фестивал SOLAR SUMMER. Без съмнение това е най-голямото и мащабно издание на летния фестивал за електронна музика, който е единствен по рода си на Балканите.

Доказателство за това са имена като Armin Van Buuren, Richie Hawtin, Nicole Moudaber, Fedde le Grand, Marco Carola, Mark Knight, Victor Calderone и много други. В продължение на шест поредни уикенда феновете на електронното звучене имат възможност да посетят 10 партита, наслаждавайки се на любимата си музика.

Горещата точка отново е Cacao Beach. Началото на SOLAR SUMMER е на 25-ти юли, когато зад пулта ще застане синонимът на детройтското техно Richie Hawtin. В същата вечер до него ще се появят артистите от супер успешния му лейбъл М-nus: Paco Osuna, Gaiser и Fabio Florido.

Първият уикенд от месец август ще бъде в ръцете на екзотичната нигерийка Nicole Moudaber (1-ви август) и пионерът в електронната музика Fedde le Grand (2-ри август). За атмосферата на третия поред парти уикенд ще допринесат още Marco Carola (9-ти август), Armin Van Buuren и Julian Jordan (10-ти август).

В пика на фестивала ще чуем Mark Knight (15-ти август), Jamie Jones и Shaun Reeves (16-ти август). Закриващите парти уикенди ще стартират в компанията на Loco Dice, Benny Rodrigues и Hector (22-ри август), продължавайки заедно със Sandy Rivera и Sonny Fodera (23-ри август). Краят на SOLAR SUMMER отново е отреден на Victor Calderone, който ще може да зарадва българската публика на 29-ти август.

Програма за SOLAR SUMMER 2014:

Снимка: SOLAR SUMMER

* Билетите ще намерите в мрежата на Eventim.bg и YALTA CLUB

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )