IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бенджи Мадън избягва да говори за връзката си с Камерън Диас

2 юни 2014 06 29

Музикантът и актрисата излизат заедно от няколко седмици

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Бенджи Мадън отбягва въпроси, свързани с неговата гореща нова връзка с актрисата Камерън Диас. 35-годишният рок музикант излиза от няколко седмици с 41-годишната холивудска звезда, но двамата все още не са склонни да афишират отношенията си публично, въпреки че папараците вече успяха да ги снимат заедно.

На въпрос за австралийската радиостанция Kiis 1065 в понеделник Бенджи категорично отказа да говори за личния си живот. На въпроса на водещия Кайл: „Очевидно Никол Ричи те е запознала с Камерън Диас, какво става с отношенията ви?“, Мадън отговори: „О, Кайл, ще говоря за това, когато се видим следващия път.“

В момента братът-близнак на Бенджи – Джоел Мадън е съдия в реалити формата The Voice Kids, Австралия. Той е съпруг на Никол Ричи (дъщерята на Лайънъл Ричи), която пък е близка приятелка на Камерън и се счита, че тя е сватосала девер си с актрисата.

Братята Мадън са известни с рок групата си „Good Charlotte“, но двамата вече имат нова банда, която се казва „The Madden Brothers“. В момента те са в Сидни, за да промотират и своя нов албум, чийто първи сингъл излезе наскоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )