IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейтън Мийстър и Адам Броуди направиха светския си дебют като младоженци

9 юни 2014 06 51

Двамата се появяват за първи път заедно на червения килим откакто се ожениха преди четири месеца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Актьорската двойка Лейтън Мийстър и Адам Броуди се появиха за първи път на светско събитие, откакто се ожениха тайно преди четири месеца. Двойката мина ръка за ръка по червения килим на наградите „Tony Awards“ вчера (8 юни), които се проведоха в „Radio City Music Hall“. Красивите младоженци са заедно от 2011 г., сгодиха се в края на миналата година, а сключиха брак през февруари.

28-годишната актриса, позната от сериала „Клюкарката“ в момента участва в пиеса на Бродуей и по-точно в новата версия на „За мишките и хората“, където си партнира с Джеймс Франко и Крис О'Доуд.

Докато бяха гаджета Адам и Лейтън („Ориндж каунти: кварталът на богатите“) никога не са афиширали отношенията си, но явно вече като съпруг и съпруга са решили, че няма смисъл да пазят дискретност.

Източник разкрива пред списание Us Weekly, че Мийстър е била влюбена в новия си съпруг, дълго преди двамата да започнат да се срещат. „Тя винаги си е падала по него, още по времето когато той беше с Рейчъл Билсън.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )