IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос обяви война на Линдзи Лоън

25 юни 2014 06 00

Задиряла съпруга ѝ Джейми Хинс

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Линдзи Лоън може и да се опитва да стои далече от проблемите, но те все я намират. Съвсем скоро и моделът Кейт Мос ѝ обяви война и публично се конфронтира с актрисата в ресторант в Лондон. Оказва се, че причината е била съпругът на модела – Джейми Хинс, който пее в бандата The Kills.

Малцина си спомнят, но в периода 2004-2005 г. Линдзи се опита да пробие на музикалния пазар и дори издаде два албума – Speak и A Little More Personal (Raw). През декември миналата година Лоън отново пожела да влезе в звукозаписно студио и помоли именно Джейми за помощ. Актрисата дори постна две снимки в Instagram, според които се предполага, че е работила с Хинс. Едната бе на чифт стари ботуши и над нея звездата написа: „хубави ботуши#джейми хинс#thekills”, а на другата тя бе заснета в студиото пред разхвърляно бюро. Повече информация по темата не се появи...до тези дни.

Изглежда Кейт никак не е одобрявала „работните“ отношения на Лоън със съпруга ѝ, още повече след като излезе листата на Линдзи, в която тя се хвали със завоеванията си. Моделката съвсем се притеснила и от желанието на актрисата да се премести в Лондон.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )