IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли и Суки са все така щастливи заедно

2 юли 2014 06 52

Двамата за пореден път опровергаха слуховете за раздяла

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брадли Купър се появи с приятелката си Суки Уотърхаус на ежегодното лятно парти в галерията „The Serpentine“ в Лондон, което се състоя вчера (1 юли). Холивудската звезда демонстрира, че е все така влюбен и щастлив със своето британско гадже – супермодел.

Покрай двамата непрекъснато витаят слуховете за раздяла, тъй като тя живее в столицата на Великобритания, а той – в САЩ и през повечето време са далеч един от друг. Те обаче показаха, че са очарователна двойка, като не спряха да си държат ръцете и да се усмихват пред фотографите.

Двойката позира на червения килим и с мъжа на актрисата Салма Хайек – френския милиардер Франсоа-Анри Пино, който дойде без съпругата си, тъй като в момента тя снима филм в България.

Въпросното лятно парти е сред най-популярните в британската столица. Колкото до Суки, тя се появи облечена в розова рокля на Burberry – марка, на която е рекламно лице.

Двойката позира със съпруга на Салма Хайек (която е в България) – милиардера Франсоа Анри Пино; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )