IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе и Джей Зи показаха, че все още се обичат

4 юли 2014 12 25

... въпреки слуховете, че всичко помежду им е бизнес

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

От известно време Бионсе и съпругът ѝ Джей Зи са заобиколени от слухове за изневери, скандали и раздели. Последно, преди няколко дни, се появи новина, че музикалният продуцент изневерява на поп дивата с певицата Мая, която отрече аферата.

През май месец сестрата на Бионсе Соланж Ноулс нападна Джей Зи пред един асансьор, заради подозрения, че той изневерява на сестра ѝ с дизайнерката Рейчъл Роу.

Вчера обаче семейството пусна в социалната мрежа две свои супер романтични снимки, за да покаже, че всичко помежду им е перфектно. На единия кадър те се държат за ръце на влизане в морето, а другата снимка показва интимен техен момент от сцената по време на един от концертите им преди дни.

Самата Мая вчера пусна следното изявление:

„Никога не съм имала и никога няма да имам връзка с Джей Зи. В медиите е пълно с нелегитимни, жадни източници с никакви факти, които пускат какви ли не слухове, за да си плащат сметките. Аз уважавам Бог и брака.“

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )