IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес и Каспър Смарт се събират отново?

20 август 2014 06 45

Двамата били засечени отново заедно

Каспър и Дженифър; Снимка: Getty Images

Каспър и Дженифър; Снимка: Getty Images

Отскоро името на Дженифър Лопес се свързва с хореографа Максим Чмерковский. Изглежда любовният живот на певицата е много динамичен, тъй като само преди два дни Джей Ло била забелязана в компанията на своята стара любов – Каспър Смарт.

Говори се, че 45-годишната музикална звезда се опитала да се скрие от папараците, когато те започнали да я снимат заедно с танцьора.

Въпреки това източник издаде пред E! News: „Каспър има огромно уважение към Дженифър и децата ѝ. Той все още я обича и го е грижа за децата. Нищо не се е променило, откакто двамата се разделиха и нищо романтично не се случва“.

Джей Ло и Смарт имаха връзка в продължение на две години и половина, и обявиха раздялата си „по взаимно съгласие“ през месец юни.

Максим Чмерковский пък присъства на втория рожден ден на Дженифър, който се проведе миналата седмица. Друг източник издаде наскоро, че певицата не иска да избързва с хореографа, най-вече заради децата си. Тя не желае да ги запознава с нов мъж, който скоро може да си тръгне.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )